Regulament Forum

In jos

Regulament Forum

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Oct 04, 2013 7:40 pm

Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in Comunitatea NebuniiCS ! Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul trebuie respectat de toata lumea !
ROMANA
I. Username – profil – avatar - semnatura !

1. User name / Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista, si sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului si a serverelor !
2. Avatarul / Semnatura sa nu contina poze pornografice / tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni / animale !
3. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18 !
4. Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers !
5. Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura !
6. Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor / stergerea contului !II. Deschiderea unui nou topic !

1. Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic !
2. Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect !
3. Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil !
4. Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic / post-hunt etc !
Exemplu: Daca intampinati greutati la schimbarea avatarului, nu puneti un titlu sec "problema" ci puneti "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa va gaseasca mai rapid topicul si sa va ajute !III. Limbajul !

1. Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum !
2. Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba) ! Provocarea la cearta / injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz !
3. Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta !
4. Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum !
5. Limbajul neadecvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare !


IV. Reguli de postare / off-topic - post-hunt - spam !

1. Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv ! Acest mod de a posta nu este permis !
2. Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul ! Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt !
Exemplu: "salut" "tare" "misto"
3. Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv !
4. Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" ! "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt ! Pentru a reclama / anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati !
5. Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri, posturi inutile sau cu acelasi subiect, raspuns !V. Dublu post !

1. Nu este permisa dubla postare, utilizati butonul EDIT ! Nu este considerata dubla postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore !
2. Nu se considera dubla postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla postare !
3. Membrii ce incalca majoritate regulamentele "IV. Reguli de postare / off-topic - post-hunt - spam !" pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri ! Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut !VI. Pirateria (warez) !

1. Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez) !
2. Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
2.1. Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile !
2.2. Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri !
2.3. Cererea sau publicarea de DLC-uri !
2.4. Cererea sau publicarea de trackere (sursa torrente) !
2.5. Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat / creat de ei) !
2.6. Orice tip de reclama !
Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.exemplu.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara !VII. Reclama - Spam !

1. Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori ! Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului !
Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.exemplu.net care e cea mai tare comunitate din lume !
2. Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ !
Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o licenta steam iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu !
3. Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser !
Exemplu: Da click sa castigi un iphone !
VIII. Report !

1. Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare ! Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei !
2. Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema !
IX. Regulamente pe sectiune !

1. Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local ! Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati !
X. Regulament general staff !

1. Folosirea abuziva a comenzilor destroy, delete, exterminate, spank, duce la degradarea adminului in cauza sau la pierderea totala a accesului, in functie de decizia ownerului de pe serverul in cauza !
2. Ownerii serverelor sunt obligati sa aplice sanctiuniile mentionate mai sus indiferent de gradul adminului !
3. Ownerii sunt obligati sa isi bage noii admini in sectiunea fiecarui server !
4. Administratorii au obligatia de a rezolva reclamatiile venite prin PM de la un membru al forumului care se considera nedreptatit, abuzat ! Administratorii trebuie sa-si tina PM-ul deschis !
5. Toate cererile de unban trebuiesc rezolvate in maximum 24 de ore !


In atentia cititorului!


Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila !
Inregistrarea unui cont pe forumul  http://nebuniics.hitforum.ro reprezinta acordul in legatura cu regulamentul mai sus mentionat !In atentia cititorului !


Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn / suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului !
Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa ! Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative !
In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant !
Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica !Atentie!
Staff-ul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul ori de cate ori se considera necesar !
Staff-ul isi rezerva dreptul de a proceda asa cum este mai corect pentru o buna stare si functionare a forumului, chiar daca acest lucru implica banarea sau stergerea conturilor !
Orice abatere de la regulament, care nu este sanctionata de owner, duce la pierderea asistentei din partea FOUNDERILOR COMMUNITY !

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8
Data de inscriere : 04/10/2013

http://nebuniics.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum